luni, 13 august 2012

Atentie la conturile bancare

Deoarece in ultima vreme am primit mai multe e-mail-uri de la diverse banci, am considerat ca ar trebui sa scriu cate ceva despre tepele prin e-mail si cum pot fi acestea depistate usor.





















Stimate Client Banca Transilvania,

Datorita numeroaselor cereri de activare a serviciului Banca Transilvania Online din ultima saptamana,Banca Transilvania a inchiriat un al doilea server cu
scopul de a construi o punte de comunicare intre cele doua pentru o mai usoara accesare a portalului Banca Transilvania Online.

Din aceasta cauza,50% din conturile Banca Transilvania Online au fost mutate in noua baza de date dar totodata limitate in acelasi timp.
Pentru a va debloca contul Banca Transilvania Online tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va re-logati pe portalul Banca Transilvania Online.

In momentul logarii adresa IP unica pe care o folositi impreuna cu parola criptata vor fi transmise in mod automat catre serverul nostru.
Contul va fi deblocat instant.
Am decis sa limitam o parte din conturi tocmai pentru a imbunatati securitatea oferita de Banca Transilvania prin inregistrarea IP-ului unic
folosit de fiecare utilizator in parte.

Va rugam sa va logati folosind link-ul de mai jos :
http://www.bancatransilvania.ro/eBankingWeb/login?Lang=ro


Va multumim pentru intelegere si pentru timpul acordat !



 Am eliminat adresa la care erai trimis, insa url-ul a fost: http://mail.devosfruit.be/www.bancatransilvania.ro/index.html
1. Bancile nu va vor cere niciodata datele de log in in conturi prin e-mail.
2. Daca tineti doar cursorul mous-ului deasupra link-ului si va uitati in partea stanga in browser veti vedea adresa reala a url-ului. Intotdeauna verificati care este adresa reala a unui url indiferent de persoana care va trimis e-mailul. Hotii de identitate de exemplu folosesc persoane reale, chiar si din sfera voastra de prieteni, pentru a iti castiga increderea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu